Information

Om denna sajt – en hängiven fanplats för Amanda Bergman

Välkommen till amandabergman.se, en oberoende fansida dedikerad till den otroligt talangfulla svenska sångerskan och låtskrivaren Amanda Bergman. Denna sajt är inte på något sätt anknuten till Amanda Bergman själv eller hennes officiella representation, men snarare ett uttryck för vår beundran och uppskattning av hennes musikaliska gärning.

Här finner du allt du någonsin velat veta om Amanda – från hennes tidiga karriär och uppstigning i musikvärlden, till djupgående analyser av hennes låtar, album och konstnärliga vision. Vi har även regelbundna uppdateringar om hennes turnéer, kommande projekt och mycket mer.

Vi hoppas att denna sida kommer att fungera som en samlingspunkt för alla Amanda Bergman-fans därute, en plats där vi kan dela våra tankar, upplevelser och kärlek till hennes musik. Har du något du skulle vilja bidra med eller förslag på hur vi kan förbättra sidan? Tveka inte att kontakta oss. Denna plats är gjord av fans, för fans, och vi välkomnar all form av input.

Amanda Bergman är en sångerska och låtskrivare från Dalarna i Sverige. Hon har tidigare uppträtt och släppt musik under artistnamnet ”Idiot Wind” (hämtat från Bob Dylans låt med samma namn) och som Hajen. Amanda började sin professionella karriär under artistnamnet Hajen och använde sedan namnet ”Idiot Wind” från 2010 till 2014. Bergman är medlem och sångerska i det svenska bandet Amason med Gustav Ejstes , Pontus Winnberg, Nils Törnqvist och Petter Winnberg.

Tack för att du besöker. Låt oss tillsammans fira och sprida Amanda Bergmans enastående musikaliska resa.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top